Események

Magzati lét (prenatális fejlődés) meditáció - 2018.08.10. péntek 17:00

Több olyan esemény, szituáció van az életben, aminek nem teljesen értjük az okát. Mikor már úgy érezzük, hogy semmi sem segít, akkor általában alternatív módszereket alkalmazunk, hogy megkaphassuk a válaszainkat. Ez mindenkinél másban nyilvánul meg. Van, aki terápiára kezd járni, van aki jógázni kezd, vagy bármilyen önismereti csoportba járni. Ez azért van, mert mélyen mindenkiben ott munkálkodik, hogy önmaga megismerése fogja megadni számára a valódi válaszokat.
Kiemelkedően fontos, hogy önismereti útunk során a lehető legtisztább képet kapjuk önmagunkról, a valóságunkról és arról, hogy pontosan mi miért is történik úgy, ahogyan történik. Ahogyan haladunk egyre viszább az időben, és egyre mélyebbre önmagunkban, úgy jutunk egyre közelebb az igazsághoz.
Bár az elménk nem mutat mindent tisztán, de a lelkünkben, a tudatalattinkban, és testünk sejtszintjén is ott tárolódik minden emlék. Emlékek egészen a magzati létünk idejéből. Minden ami abban az időszakban történt velünk, és édesanyánkkal is, az hatással van ránk.
Amit édesanyànk esetleg félelemmel, fájdalommal élt meg, azt azóta hordozzuk magunkban ugyanúgy. Ráadásul még akaratlanul ugyan, de erre rápakoltuk a saját tapasztalásunk nyomait is. Különbséggel a tudatos emlékektől, ezek a történések nagyon mélyen vannak, de elevenen élnek bennünk a tudatalatti szintjén.
Tapasztalataim azt mutatják, hogy nagy százalékban nem "egyedül" indulunk el a fizikai létezésbe. Nem is biztos, hogy tudunk róla, sőt, szüleink sem biztos, hogy tudnak róla, de akár többen is lehettünk bizonyos ideig az anyaméhben. Ezek nagyon mély és komoly tapasztalások, amelyek visszatükröződhetnek társas kapcsolatainkban. Érdemes velük foglalkozni, hiszen erős lelki kötelékekről lehet szó, amelyek amíg nem oldjuk meg/fel, elzárnak a lehetőségeinktől.
Amikor olyan problémával, testi tünettel, betegséggel találod szemben magad, amit már szinte minden oldalról körbejártál, de nincs meg a teljes megértés, gyógyulás, megoldás, akkor érdemes megvizsgálni a méhen belüli töltött időszakot is.
Nem is gondolnánk, hogy mennyi kérdésre kaphatunk választ. Hogy mennyi megértés adódik egy-egy itt szerzett emlék, vagy akár trauma feltárásakor.
Mindenkinél más az alaptörténet, viszont a gyógyulás, amit ad önmagának, ugyanaz.
Nem kell kérdések és kétségek között élned! Van választásod!
Ha megérintett amit most olvastál, akkor ne habozz, hagyd hátra a kétségeidet és a félelmeidet, és tárd fel ezen életed legkorábbi tapasztalásait.
Szeretettel várlak!

Cím: Bicske, Kisfaludy u.25.első lépcsőház
Kapucsengő: Specht Szabina
Hozzájárulás: 2.500,-/fő (18 éves kor alatt ingyenes)

https://www.facebook.com/events/431554064025872/


Augusztusban találkozhatunk a Gyüttment fesztiválon is, ahol szó lesz a Source Memory Healing technikáról, és meditálunk a csodás 8-as csakrás meditációban is. 

https://gyuttmentfesztival.hu/bemutatkozik-a-gyogyito-ter/

"Minden meditáció elősegíti a megvilágosodást vagy rávilágít, hogy mi áll még az útjában."Rüdiger Dahlke