Alternatív lélekterápiák

Amit adni tudok

Ahogyan a bemutatkozásomban már olvashattad Theta Healing és Source Memory Healing tanfolyamokat végeztem.

Mindkét módszer meditációs technikákon alapszik, a meditáció jótékony hatásait használva a lelki blokkok feltárására és oldására. 

Amiben a leginkább megtaláltam önmagam, az a Source Memory Healing rendszerén belül a 8-as csakrás meditáció, amit Szilasi Mártitól tanultam. Számomra az első pillanatban világos volt, hogy ez az a meditáció, amit tiszta szívemből, a lehető legmagasabb módon tudok alkalmazni, mind egyéni konzultációkon, mind csoportos foglalkozásokon.

Azért írom ezt ennyire körbe, mert ugyan mindkét módszer lépéseit -a Théta Healing, és a Source Memory Healing- alkalmazom egyéni terápiában, mégsem mondanám azt, hogy kizárólag az egyik vonalon haladnék, viszont az alap számomra a 8-as csakrás meditáció.

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy ha szeretnél egyéni konzultációra jönni, akkor nem én döntöm el, hogy milyen tematika szerint haladunk a kezelés alatt, hanem 100%-osan az intuíciómra figyelve, kapcsolódva a legfelsőbb tiszta tudatossághoz, vezetlek a lelked legmélyebb megértése felé, ami megmutatja számodra a kérdéseidre a választ. Ez függ attól, hogy mennyire vagy nyitott, hogy valóban készen vagy-e a változásra, a gyógyulásra. Viszont egy biztos, eredmény nélkül még egy terápia sem ért véget.

Fontos tudnod, hogy nincs szükség arra, hogy bármiben higgy. Nem fogsz olyat látni, érezni, tapasztalni, amire nem vagy készen. Viszont a terápia akkor a legeredményesebb, ha beleengeded magad a folyamatodba. 

Minden a jelenben téged gátló, neked érzelmi vagy akár fizikai fájdalmat okozó helyzet valaminek az okán van most az életedben. Hiszen minden ok-okozat. Ez ennyire egyszerű. A kezelés alatt ezeket az okokat keressük meg. Ezek keletkezhettek ebben az életedben, bármely szakaszában, itt akár a magzati létre is gondolok, de keletkezhettek bármely előző életedben, valamint az őseid életeiben. A minket körbevevő morfogenetikus mező tárol mindent, sőt a sejtjeid és azok morfogenetikus mezei is. Hatással vannak ránk hitrendszerek, és nem csak a sajátjaink. Ha mindezeket átgondoljuk, akkor úgy tűnhet, hogy egy soha véget nem érő folyamatról beszélek. És igen, lehet, hogy ez így is van. A magam példáját tekintve, igen, ez egy soha véget nem érő folyamat, tanulás, gyógyulás, fejlődés. Ahol elsőre úgy tűnhet, hogy nehéz és fájdalmas elindulni. Ez is lehet, igaz. Viszont minden egyes terápia után kapsz egyfajta szabadságot, ami egyénileg lehet, gyógyulás, megértés, elfogadás, vagy ennek egy komplex összessége. Te választasz. A valóságodat te teremted, az a nem mindegy hogy honnan, és miből.

Minden ember más és más, így minden kezelés is más is más. Hozhatnék példákat, de nem teszem, mert ahogyan te magad is egyszeri és megismételhetetlen vagy, úgy az aktuális terápia is az. Ezt szeretem benne, ettől csodás, felemelő és áldásos.

Pontosan ezért nem mondom azt, hogy kifejezetten egy módszert használva haladunk a folyamatban. Minden tanult tudásomat, és minden intuitív tapasztalatomat egyesítem a konzultáció közben, végig a legfelsőbb tiszta tudatossághoz kapcsolódva. Mert közben a lehető legtisztább figyelmemmel azon vagyok, hogy a te szükségleteidet szem előtt tartva haladjunk. Ha rám bízod magad és engedélyt adsz, hogy vezesselek, akkor a legtisztább, a feltétel nélküli szeretet teréből érkező rezgésekkel fogunk kapcsolódni, hogy visszakaphass minden egyes részt a lelkedből, abból aki eredendően vagy, hogy meglehessen minden lehetőséged egy olyan életre, amit mindig is szerettél volna.

Ha a szívedből érzed a hívást, és lelkeink összerezegnek, akkor várlak sok szeretettel!

Specht Szabina

Egyéni konzultációra jelentkezés