Az első 40 napos meditációm

2018.06.20

2014-ben találtam rá az útra, amin azóta is haladok. Kezdetben egy terápia, majd a kundalini jóga mutatta meg egyre mélyebben, hogy ki vagyok én, mi az én valóságom és igazságom. A kundalini mantrák az első percben a szívemig hatoltak. Éreztem, hogy feltöltenek, gyógyítanak. Ahogyan haladtam lépésről-lépésre, egyre kíváncsibbá váltam, hogy az életem történéseinek mi lehet a valódi háttere. Nem álltam meg egy terápiánál, a lelkem szinte szomjazta az igazságot.

Így esett pár hónap után, hogy egy terápia után, ahol a férfi-női kapcsolódásokat oldottuk, kaptam egy 40 napos mantra meditációt. Ez pedig nem más volt, mint a "So purkh"

https://www.youtube.com/watch?v=71sDV1BNEuM&t=52s


40 napig minden nap 11-szer hallgattam meg ezt a csodás mantrát, miközben a fókuszt az elmémben három férfin kellett tartanom, köztük az egyik az édesapám volt.

Sosem fogom elfelejteni azt az időszakot. Amellett, hogy rengeteget sírtam, csodás felismeréseim születtek, és gyógyult bennem mindaz, amire akkor szükség volt ahhoz, hogy haladhassak az úton.
Nem állítom, hogy könnyű volt, kellett hozzá kitartàs, alázat, hit, szeretet, bizalom, de végig csináltam. Azóta bármikor meghallom a csodás so purkh mantrát, olyan hálát érzek, ami azonnal könnyeket csal a szemembe. Igen, sírok! De már nem a fájdalomtól, hanem mert tudom honnan indultam, és hogy mire vagyok képes.

Nem számít ki mit mond, gondol. Egy a fontos, hogy tudd, érezd, hogy mit szeretnél. Hogy szeretnél-e valóban boldog, egészséges lenni. Hogy szeretnéd-e valóban megismerni azt, aki vagy. Hogy szeretnéd-e érezni a tiszta, feltétel nélküli szeretet. Mert ehhez semmi másra nincsen szükséged, mint venni egy mély levegőt, behunyni a szemed, és figyelni a szíved hangjára, ami megmutatja neked, melyik az az irány, ahol már nem másokat követsz félelemből, manipulációkon és játszmákon keresztül, hanem végre a saját utadon járhatsz az igazság fényében.
Sokan lesznek ellened, sokan fognak támadni, bírálni, akár bolondnak is nézni. De ne törődj vele, csak figyeld meg, hogy bárki, aki így tesz, és nem támogatni próbál, az azért téged minősít, hogy véletlenül se kelljen szembenéznie önmagával. Hiszen mit mutatsz neki azzal, ha vállalod aki vagy? A legélesebb tükröt, ahol kénytelen meglátni önmagát.
Ettől félnek a leginkább azok, akik bántani próbálnak. De ne csüggedj, csak figyeld meg, hogy ez valójában nem neked szól. Csak kétségbe esett próbálkozás, mert annak aki hazugságban él, borzasztó fájdalom megízlelni az igazság illatát. Hiszen aki rálép erre az útra, annak már nem lehet hazudni, azt már nem lehet manipulálni.

Választhatsz, bármikor, bármilyen módon. Csak egyre figyelj nagyon, ha már léptél egyet előre, akkor az irány már ne mutasson többè hàtra.