Utazás előző életbe

2018.08.24

Hiszel benne, esetleg tapasztaltad már? Megijeszt, vagy kíváncsivá tesz?


Azt hiszem többen, mikor ezt a kifejezést halljàk, hogy "előző élet", akkor élből elkönyvelik, hogy valami kamuról van szó. Pontosan ezért, most úgy döntöttem, hogy mesélek az első, előző életes tapasztalásomról.

Akkor már jó ideje jártam kundalini jógára és több egyéni lélekoldáson (ahol én voltam a kezelt) is túl voltam. Az a fajta ember vagyok, aki ha érzi, hogy valami jó, hasznos, még ha kicsit fáj is, akkor sem állok meg, sőt rakétaként vagyok képes hasítani (ezt mondjuk sokszor elfelejtem, jó is, hogy most emlékeztetem magam).Szóval, már nem emlékszem milyen témával érkeztem az adott konzultációra, de az történt, hogy a folyamat közben egyszer csak ott találtam magam egy képben. Egy csatatér volt, valamikor az 1400-as évek körül. Lovon ültem, harcoltam, éppen kaszaboltam le mindenkit, akit csak tudtam, és ami a legmeglepőbb volt, hogy egy szakállas, 40 év körüli férfinek láttam magam. Először megijedtem. Mert a terápia célja nem az volt, hogy előző életbe utazzunk. Viszont az akkori megoldandó problémám odamutatott.

Tudjátok mit nem fogok elfelejteni soha? Azt a hatalmas megkönnyebbülést, amit a megértés hozott nekem akkor, hogy az az élet hogyan kapcsolódik a mostanihoz. Hogy ott, abban az életben milyen fogadalmakat tettem, miket hittem el önmagamról, és a felismerés, hogy eddig azok hogyan hatottak rám. Mert igen, ez így működik. A tested múlandó, de a lelked "örök". És minden egyes eddig megélt életed fel nem oldott, el nem engedett, meg nem értett történései hatással vannak rád ebben az életedben, a jelenedben. 

Ott, akkor, abban az előző életben, ahogyan körülnéztem, és láttam, hogy kiknek az életét ontottam ki, kérnem sem kellett, és sorra láttam magam előtt, hogy kik voltak ők ebben az életemben. Megértettem, hogy igazából teljesen felesleges bárkire is haragudnom, hiszen minden, amit most élek, az valaminek az oka, egy korábbi esemény, egy korábbi döntésem keltette életre. Lehet ez ebben az életben történt esemény, de lehet egy korábbiban, vagy akár több korábbiban zajlott szituáció.

 Azt fontosnak tartom, hogy elmondjam még, hogy azzal semmiképpen nem értek egyet, hogy valaki csak kíváncsiságból utazik vissza, vagy utaztat vissza előző életbe.A tapasztalataim alapján ez egy folyamat. Amire igen is fel kell készülni, méghozzá úgy, hogy elkezdjük rendbe tenni jelen életbeli dolgainkat. Több emberrel dolgoztam már együtt, és a saját megélt tapasztalataim is arra mutatnak, hogy elmondhatom azt, hogy az esetek nagy százalékában, amikor valaki megkeres egy adott problémával, akkor nagyon szerencsés esetben kisgyermekkorig tudunk vissza jutni. Mert egyszerűen nincs még rá kész az elme, hogy befogadja azokat a többletinformációkat, amiket egy előző élet mutathat. 

Ebből kiindulva van bennem jelen a kétely, amikor csak "brahiból" visszavisznek előző életbe. Számomra ezek a dolgok szent és sérthetetlen kategóriába tartoznak. Abszolút nem játék, hanem hatalmas felelősség. Pontosan ezért, már jó ideje igyekszem a körülményeimhez képest "tisztán" élni az életem. Igyekszem nem mérgezni sem a testem, sem a lelkem,sem pedig az elmém. Nyilván én is követek el hibákat, hiszen most itt emberként tapasztalok, nem vagyok szent, de figyelek, és tudatosan próbálok élni.Igyekszem tiszta csatorna lenni, és megbízható támasz, ha valaki megtisztel a bizalmával, és megmutatja a lelkét. 

Hatalmas, és csodás dolgok ezek. Félni pedig nincs mitől, hiszen a cél minden esetben az, hogy jobban legyünk. Hogy megértsük mi miért történik. És hidd el, hogy a dolgokat akkor fogod megtapasztalni, amikor készen vagy rájuk. 

Hogy hány előző életemet láttam már? Hm... sokáig mesélhetnék.A lényeg viszont minden esetben az, hogy jól érezzük magunkat, hogy JÓL ÉREZZünk! Hogy a lelkünk megkönnyebbülhessen, hogy a megértés elérkezhessen az elménkbe.

 A válaszokat nem más fogja megmondani, hanem te fogod őket meghallani. Más hiába is mondana bármit, hiszen az az ő tapasztalása. Te akkor fogod megkapni a megértésedet, ha rálátsz a dolgaidra egy tisztább nézőpontból. Amikor újra éled, érzed azt, ami akkor sebet ejtett a lelkeden. Amíg ezek a tapasztalatok nincsenek meg tudatosan benned, addig járhatsz jóshoz, asztrológushoz, bárkihez. A valódi megértés és vele az oldódás nem más, mint a te tapasztalásod a saját utadon. 

Választottam egy utat én is. Ahogyan minden egyes ember itt a Földön választott magának egyet. Gondolod, hogy szándékosan szívatni akartad magad? Dehogy! Ha így érzed, az csak azért lehet, mert dolgod lenne végre a lelkeddel is. Sokszor annyira egoból élünk, hogy meg sem halljuk mit üzen a lelkünk. Ilyenkor jönnek a kis pofonok. Aztán, ha még mindig vakon tapogatózunk, és nem reagálunk, csináljuk tovább a semmit, akkor jönnek a nagyobbak. Nem kell megvárnod, amíg kirántják alólad a talajt.