Üzenet

2018.05.18

Üzenet önmagamnak, üzenet mindenkinek:

Higgy magadban! Bízz magadban! Ne add fel az álmaidat! Az élet egy játék, az életed ajándék, jogod van hibázni, jogod van rossz döntéseket hozni, viszont nem teheted magaddal, hogy beleragadsz az esetleges rosszba. Vegyél egy mély levegőt, fújd ki, aztán még egyszer, mély levegő, és ahogyan kifújod elhagyja a testedet, az elmédet, az egész aurádat minden olyan dolog, gondolat, hit, ami már nem szolgálja a fejlődésed. Minden lélegzetvétellel egyre tisztább, könnyedebb és boldogabb vagy. Figyelj befelé, mit üzen számodra a mostani helyzet? Figyelj mit akar megmutatni, megtanítani neked? Csak figyelj, figyelj befelé addig, amíg a válasz meg nem érkezik!
Ezeket a mondatokat mondom magamnak. Közben megengedem magamnak, hogy megéljem az érzelmeimet, hogy sírjak. Mert ez az út az, ami lehet, hogy időnként fájdalmas, és abszolút nem könnyű, de hiszem, hogy oda vezet, ahol dolgom van, ahol gyógyulás, biztonság és szeretet van. A legmélyebb önvalómhoz. A valódi célhoz amit születésem előtt kijelöltem magamnak a Legfelsőbb Isteni Tudatossággal együttműködve, az életfeladatomhoz, abba a földi létezésbe ahol "Minden jó, jó minden!". 

Hogy hol tartok most? Nem tudom, de nem is ez a lényeg. Fejlődés nélkül nem fog senki élete eltelni, az már választás kérdése, hogy milyen mélységekbe engedi bele magát. A valódi fejlődés és gyógyulás pedig, nincs mit szépíteni, a fájdalmunk leges-legalján gyökerezik. Egy biztos, nem szeretném a felszínt kapargatni, és önámításban élni. Ezért dolgozom magamon, ezért igyekszem a lehető legjobb úton módon a Teremtő tudatosság tiszta fényében utat mutatni azoknak, akik engem választanak ebben az irányban.Szóval, holnap szívcsakra meditáció....most fizikailag van gondom, ami nyilván mutat valamit bennem, lelkileg. Hiszem, hogy ez sem véletlen. A megoldás és megértés érdekében pedig azt fogom tenni, amit ilyenkor szoktam. Behunyom a szemeimet, veszek pár mély levegőt és teszek érte, hogy a válaszaim megérkezzenek. 

Küldöm ezt az üzenetet sok szeretettel minden kedves olvasónak, és elsősorban annak, aki valaha egy percre is elgondolkozott azon, hogy bármilyen formában feladná.

Szabina