Rólam

A nevem Specht Szabina 
Sok szeretettel köszöntelek az oldalamon.
Nem véletlen, ha rám találtál mesélek kicsit magamról, hogy megismerhess.
2014-ben kerültem szorosabb kapcsolatba az alternatív lélekterápiákkal. Azonnal éreztem, hogy ez az út nekem szól. Úgy gondolom, hogy nagyon fontos először magunkkal foglalkozni, helyes önismeretre szert tenni, hogy a későbbiekben hatékonyan és tisztán segíthessünk másoknak. Így indultam el az úton, amin azóta is járok, így kaptam reális képet önmagamról és a világomról. 
Több kezelés, tanfolyam és önismereti beszélgetés után, mára magabiztosan kijelenthetem, hogy életfeladatom mások támogatása egy olyan minőségi élet kialakításában, ahol a felelősségvállalás kézenfogva jár a harmóniával és a megértéssel. 
Tapasztalataim alapján arra a megállapításra jutottam, hogy teljesen mindegy az életünk mely területét szeretnénk jobbá tenni -család, párkapcsolat, munka- az első lépés mindenkinek ugyanaz, felismerni, hogy csak saját maga tud változtatni. 
Különböző módszerekkel, terápiákkal, beszélgetésekkel egyre tisztább képet kaphatunk, hogy az, ahol ma tartunk, amiben élünk, hogyan alakítható. A káoszból hogyan lesz rend. A magányból minőségi, emberi kapcsolatok. Adott esetben a betegségből egészség. 
Ehhez nem kell semmi rendhagyó dolog, csak annyi, hogy megtegyük az első lépést. Ebben tudok segíteni. Bizalomban, szeretetben egy olyan energetikai térben, ahol az első te magad vagy. 
Várlak szeretettel egyéni konzultációra, vagy csoportos foglalkozásokra.

Specht Szabina
Source Memory Healing konzulens