Szolgáltatások

Source Memory Healing

Source Memory Healing
Forrás emlék gyógyítás, azaz Source Memory Healing. Számtalan olyan tapsztalatot szerezhetünk melyeknek lelkünkben lehetnek örömteli, de bizony olykor fájdalmas, szomorú lenyomatai. Ezek a lenyomatok, forrás emlékként, folyton, újra és újra emlékeztetnek minket mindenre, ami akkor ott, adott szituációban történt, amilyen érzések akkor dolgoztak bennünk. Maradandó hatással van ránk minden olyan tapasztalás, ami a múltban történt és erőteljes érzelmi töltéssel bír. Vannak kisebb megoldandó dolgaink, és bizony vannak nagyobbak, amik akár olyan mértékben képesek jelen lenni lelkünkben, tudalattinkban, hogy életünk bizonyos területein folyamatosan falakba, leckékbe, traumákba ütközhetünk. A Source Memory Healing technikájával maradandó, azonnali hatást vagyunk képesek elérni.A kezelés egy ősi, indiai 8-as csakrás meditációban zajlik, ahol egy mély, megváltozott tudatállaptba kerülünk, delta agyhullámban. A nyolcadik csakránkat aktíválva hozzáférhetővé válnak azon karmikus emlékeink, amelyek még nincsnek feloldva, kidolgozva, akár jelen, akár előző életeinkből, akár őseink, felmenőink életéből.Ezt a kezelést mindenkèppen akkor ajánlom, ha már jártas vagy az önismeretben, ha felimered és érted érzelmeidet, valamint akkor, ha valóban készen vagy igazán mélyen szembenézni önmagaddal. A folyamatban, amikor forrás emléket keresünk, gyakran előfordul, hogy akár előző életekbe utazunk vissza. Együtt dolgozunk a Teremtővel és az Univerzum törvényeivel. Már maga a meditáció, amellyel indítunk egy nagyon erős gyógyító hatással bír, ahol végighaladunk a csakrákon. Azzal pedig, hogy a nyolcadik csakrán keresztül kapcsolódunk valódi önmagunkhoz, a Teremtőhöz, az egónak esélye sincs, hogy illúziókkal vagy akár hamis képekkel eltereljen a valós szándékunktól.
A konzultáció beszélgetéssel, ráhangolódással kezdődik, majd a folyamatban minden a kliens engedélyével, beleegyezésével történik, az azonnali gyógyulás, fejlődés és az igazság tisztán látásának érdekében.

A kezelés körülbelül 2 órás

Theta Healing

A kezelés egy meditációval kezdődik, melynek segítségével egy nagyon mély, relaxált állapotba jutunk, ahol agyunk théta hullámokon működik. Ez az állapot gazdag képeket, inspirációt, és rég elfeledett emlékeket hoz elő. A théta a tudatalatti küszöbe. A Theta Healing olyan meditációs folyamat, ahol a Teremtővel együtt dolgozva, a hetedik síkon, fizikai, spirituális, és szellemi gyógyulás jön létre. Ebben a folyamatban lehetőség van régi, minket már nem szolgáló, sőt, olykor akadályozó hitrendszerek, energetikai lenyomatok felismerésére és cseréjére. A Théta Healing technikája segít feltárni a probléma gyökerét, segít megérteni életünk történéseit, ami által felismerhetjük, hogy mi számunkra a lehető legjobb. A felismerések segítségével azonnali elengedési folyamatok zajlanak, ahol a régi, akár generációs mintákat azonnal kicserélhetjük az új, már építő programokra.A kezelés alatt végig tudatánál van a kliens, minden a beleegyezésével, engedélyével történik, a gyógyulás, megértés, fejlődés érdekében.
Ajánlom mindenkinek, aki nem találja a megoldást az életében zajló történésekre, aki spirituálisan fejlődni szeretne, akinek akár drog vagy alkohol problémái vannak. 

A konzultáció körülbelül 2 óra.

Energetikai harmonizálás relaxációban

Ezt a kezelést az intuícióm hívta életre, mely során egy kellemes, relaxált állapotban csakraharmonizálással egybekötött energizálás történik. Testünk és lelkünk szoros kapcsolódásban működik, oda-vissza hatnak egymásra. Ha fáradtabbnak érzed magad, vagy netán depresszívebb vagy, akkor a tested jelez. Elöször kicsiben, majd a reakciótól függően akár erőteljesebben. Nem kell megvárni, míg betegséggé alakul egy-egy helyzet. Ebben a folyamatban lehetőség van kicsit megpihenni, feltöltődni a rohanó hétköznapok sodrásában. Lehetőség van elébe menni a kialakulóban lévő testi tüneteknek.A kezelés tartalmaz apró érintéseket, energiával való feltöltést, és a csakrák harmonizálását.Ha úgy érzed nincs időd magadra, ha elfáradtál és plusz töltetre vágysz, akkor próbàld ki ezt a kezelést egy meghitt és támogató környezetben. A kezelés elején és végén lehetőség van ingával vagy speciális kártyákkal választ kapni az esetleges kérdésekre.
Ajánlom azoknak akiknek kevesebb szabadidejük van, és még úgy érzik nincsenek készen egy mélyebb folyamatra. Ez a kezelés egy tökéletes bevezetője a mélyebb, meditációban történő lelki oldásoknak.

A kezelés körülbelül 1 óra.

Csoportos meditációk

Ezeken az alkalmakon minden esetben egy adott témán dolgozunk. A folyamat a csodás, nyolcas csakrás, ősi, indiai meditációban zajlik, ahol lehetőség van feltárni problémáink forrás emlékeit.A meditáció vezetve zajlik, amikor is instrukciók alapján juthatsz el a felismeréseiden keresztül a megértéshez, így feloldva a témához kapcsolódó lelki blokkokat. A csoport energiája és a tér, amiben ilyenkor együtt rezgünk, nagyban hozzájárul ahhoz, hogy tiszta képet kaphass önmagadról, a múltban kialakult energeteikai blokkokról, valamit hozzájárul az akár azonnali gyógyulásodhoz is.A tiszta csatornát én biztosítom, végig kontrollálva az eseményeket, így kezdőknek is bátran ajánlom.
Próbáld ki a csoportos meditációt, ha úgy érzed az egyéni oldásra még nem vagy készen, ha szeretnél valós képet kapni önmagadról, vagy akár akkor is, ha a hétköznapokban sok stressz ér és nagy rajtad a nyomás.Megtanulhatod hogyan meditálj otthon, akár egyedül. Felerősödhet az intuíció, ezáltal már nem kell vakon tapogatózni az életben. Megtanulhatod hogyan halld meg felsőbb énedet, hogyan kapcsolódj önmagaddal, így leszel sokkal magabiztosabb, bátrabb.Megtanulhatod elhagyni a komfortzónád, félelmeidet hátrahagyva.

A foglalkozás körülbelül 2 órás